به گزارش اجاره مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با اشاره به نصب و راه اندازی دو دستگاه از میکروسکوپ های رامان ساخت این شرکت در دانشگاه یزد و مرکز تحقیقات حلال طی یک سال گذشته، اظهار داشت: هم اکنون بیشتر از ۱۵۰ مقاله با استفاده از تجهیزات این شرکت در نشریات معتبر به چاپ رسیده است.
به گزارش اجاره به نقل از ایسنا، سید حسن توسلی با بیان این خبر اظهار نمود: میکروسکوپ رامان همچون تجهیزات پیچیده و گران قیمتی است که خوشبختانه فناوری ساخت آن هم اکنون در داخل کشور وجود دارد و شرکت ما این محصول را به بازار عرضه نموده است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ضمن تاکید بر کارنامه قابل قبول این میکروسکوپ اظهار داشت: تحقیقات زیادی با استفاده از این تکنولوژی در حال جریان است. هم اکنون بیشتر از ۱۵۰ مقاله ISI چاپ شده است که در آنها از تجهیزات شرکت ما استفاده شده است. این تعداد مقاله و روند رو به افزایش استفاده از این دستگاه ها نشان داده است که کارایی این تجهیزات از جانب جامعه علمی داخل کشور مورد تایید قرار گرفته است.
دکترتوسلی درباره مزیت های این دستگاه اظهار داشت: این میکروسکوپ عملکرد بالایی داشته و مشابه میکروسکوپ های خارجی است، در حالیکه قیمت آن تنها یک چهارم آنها است؛ از این نظر می توان اظهار داشت که این محصول می تواند نیاز محققان را در بخش تصویربرداری رامان برآورده کند و تهیه آن توسط مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی مقرون به صرفه است.
وی با اشاره به پتانسیل های میکروسکوپ رامان برای صادرات به کشورهای دیگر، گام بعدی این شرکت را تمرکز روی بازار صادرات اعلام نمود و اضافه کرد: یک تیم بازاریاب برای توسعه بازار داخل و خارج بوجود آورده ایم تا بتواند این محصول را به مراکز تحقیقاتی و محققان معرفی کرده و پتانسیل های آنرا در توسعه فناوری تبیین کند. علاوه بر فعالیت های این تیم بازاریابی، روی شرکت در نمایشگاه ها نظیر نمایشگاه ساخت ایران تاکید زیادی داریم؛ چون که این نمایشگاه ها فرصت مناسبی برای معرفی تجهیزات آزمایشگاهی است.
بر اساس اعلام ستاد نانو، دکتر توسلی درباره روند توسعه این محصول اظهار داشت: پس از مطرح شدن ایده ساخت این دستگاه، کار تحقیقاتی را آغاز کردیم و در این راه ستاد توسعه فناوری نانو هم از طرح ما حمایت کرد. در نهایت موفق به ساخت دستگاهی شدیم که می تواند نیاز محققان را برآورده کند.