مقام مسئول ؛ ۳۰۰ سایت فروشنده پوشاک قاچاق مسدود شد

به گزارش اجاره یک مقام مسئول با اعلان اینکه تابحال ۳۰۰ وبسایتی که برندهای غیرمجاز به فروش می رساندند با دستور دادستانی کشور مسدود شده اند، اظهار داشت: تمام پوشاک با برند آدیداس، نایکی، زارا و دیزل قاچاق هستند.

یاسر سوادکوهی، مدیر کل هماهنگی امور مقابله و رصد مالی قاچاق در گفتگو با خبرنگار مهر درباره طرح مقابله با پوشاک قاچاق، اظهار داشت: طرح مبارزه با قاچاق پوشاک در سه مرحله حقیقی پیگیری می شود مرحله اول مبادی ورودی، مرحله دوم دپو و انبارش و مرحله سوم گلوگاه عرضه است.
۳۰۰ وب سایت که برندهای غیرمجاز به فروش می رساندند با دستور دادستانی کشور مسدود شده اند
وی با اشاره به اینکه طرح مبارزه با قاچاق پوشاک از اوایل دیماه شروع شده است گفت این طرح را با شدت ادامه می دهیم و هدف ما از این برخوردها فقط برخورد سلبی نیست بلکه با پیوست های فرهنگی و هماهنگی هایی که با وزارت صنعت معدن و تجارت انجام دادیم در صدد هستیم که در سال جهش تولید رفتار فروشندگان را تغییر دهیم تا آنها کالای ایرانی به فروش برسانند.
توقف ۳۰۰ سایت فروشنده پوشاک قاچاق
مدیر کل هماهنگی امور مقابله و رصد مالی قاچاق افزود: کالای قاچاق را در فضای مجازی هم دنبال می نماییم و تاکنون ۳۰۰ وب سایت که برندهای غیرمجاز به فروش می رساندند با دستور دادستانی کشور مسدود شده اند.
وی اضافه کرد: ۸۰ درصد فروشگاه هایی که سال قبل به علت عرضه پوشاک قاچاق، با آنها برخورد شده است هم اکنون پوشاک با برند ایرانی عرضه می کنند.
۸۰ درصد فروشگاه هایی که سال قبل به علت عرضه پوشاک قاچاق، با آنها برخورد شده است هم اکنون پوشاک با برند ایرانی عرضه می کنند
سوادکوهی ضمن اشاره به ظرفیت های داخلی برای تولید پوشاک اظهار داشت: در جلساتی که با اتحادیه های تولیدی پوشاک داشتیم به این نتیجه رسیدیم که پوشاک ایرانی توانایی رقابت با پوشاک خارجی را دارد و توان افزایش تولید هم وجود دارد و ما تمام حمایت خویش را خواهیم کرد تا بازار شب عید را تحویل محصولات داخلی دهیم و از قاچاق پاک نماییم.
مدیر کل هماهنگی امور مقابله و رصد مالی قاچاق در پاسخ به این سؤال که پوشاک قاچاق چگونه قابل شناسایی است گفت مرکز استعلام ایرانی یا خارجی بودن کالا وزارت صمت است؛ بر مبنای ماده ۲۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هر پوشاک باید یک شناسه منحصر به فرد داشته باشد و هر پوشاکی که فاقد شناسه باشد از نظر ما قاچاق است.
۹۰ برند قاچاق در بازار پوشاک کشور وجود دارد که همچون آنها آدیداس، نایکی، زارا و دیزل هستند؛ از سال ۹۶ ثبت سفارش این کالاها متوقف گردید ازاین رو تمام کالاهایی که با این برندها در بازار داخل وجود دارند قاچاق هستند
تمام پوشاک با برند آدیداس، نایکی، زارا و دیزل قاچاق هستند
وی در پاسخ به این سؤال که کدام یک از برندهای کشور به صورت قطعی قاچاق هستند، اظهار داشت: ۹۰ برند قاچاق در بازار پوشاک کشور وجود دارد که همچون آنها آدیداس، نایکی، زارا و دیزل هستند؛ از سال ۹۶ ثبت سفارش این کالاها متوقف گردید ازاین رو تمام کالاهایی که با این برندها در بازار داخل وجود دارند قاچاق هستند.
مردم اگر دنبال افزایش اشتغال هستند، فروشندگان کالای قاچاق را گزارش کنند
سوادکوهی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه چگونه می توان تخلف فروش کالای قاچاق را گزارش کرد، اظهار داشت: مردم اگر می خواهند وضعیت اشتغال جوانان ایرانی بهبود پیدا کند و نرخ بیکاری بیشتر نشود، باید نسبت به کالاهای قاچاق با حساسیت و مسئولیت برخورد کرده و نسبت به کالاهای قاچاق بی تفاوت نباشند؛ ازاین رو مردم می توانند در وب سایت اقتصاد پنهان بدون ذکر نام شأن پیام بگذارند و فروشنده پوشاک قاچاق را معرفی کنند به صورت کتبی هم ارسال نامه به اداره کل اینجانب (به شماره تلفن ۸۸۷۱۴۱۰۷) مقدور است و در صورتیکه این پیغام به ما برسد پیگیری خواهیم کرد.
وی در انتها تصریح کرد: هدف ما از برخورد با کالای قاچاق امسال بالا بردن تولید است از اتحادیه تولیدکنندگان هم درخواست کردیم کالای باکیفیت تولید کنند تا مردم به خرید آن ترغیب شوند.

منبع: