مدیرکل هماهنگی امور استان های وزارت جهاد کشاورزی: رسیدن به امنیت غذایی در کنار اقتدار نظامی، امنیت ملی ما را رقم می زند

به گزارش اجاره لرستان مدیرکل هماهنگی امور استانهای وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: رسیدن به امنیت غذایی در کنار اقتدار نظامی، امنیت ملی ما را رقم می زند و لرستان نقش خویش را در این جایگاه باید تعریف و تعیین کند.
هوشنگ محمدی، در آیین تکریم و معارفه روسای سازمان جهاد کشاورزی لرستان که در سالن اجلاس این سازمان برگزار شد، اظهار نمود: به برکت این نظام مقدس جمهوری اسلامی امروز از اقتدار نظامی عبور کردیم و درحال برنامه ریزی برای رسیدن به اقتدار غذایی هستیم.
وی با اشاره به اینکه امروز در دنیا و کشورهای همسایه در حوزه اقتدار نظامی، حرف برای گفتن داریم و بطور قطع درحوزه غذایی و امنیت پایدار غذایی هم حرف برای گفتن خواهیم داشت و براین اساس برنامه ریزی دولت سیزدهم در بخش کشاورزی رسیدن به اقتدار غذایی است، بیان نمود: اقتدار غذایی ارزآوری، ایجاد شغل پایدار و امنیت غذایی را به همراه دارد.

لرستان نقش خویش را در تأمین امنیت غذایی تعریف و تعیین کند
مدیرکل هماهنگی امور استانهای وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: رسیدن به امنیت غذایی در کنار اقتدار نظامی، امنیت ملی ما را رقم می زند و لرستان نقش خویش را در این جایگاه باید تعریف و تعیین کند.
محمدی با اشاره به اینکه باید همه کمک کنند لرستان به حق خود برسد، اضافه کرد: در برنامه تحولی کشاورزی در دولت سیزدهم باید برش استانی این برنامه در لرستان تدوین شود.
وی با تاکید براینکه در بحث کشاورزی لرستان متعلق به کل کشور است، بیان نمود: لرستان در تولید حبوبات رتبه نخست کشور را دارد و نگاه دست اندرکاران و برنامه ریزان نگاهی ملی است و وزارت خانه در کنار استان ها خواهد بود.

در حوزه های مختلف امنیت غذایی به خوداتکایی و خودکفایی برسیم
مدیرکل هماهنگی امور استانهای وزارت جهاد کشاورزی بیان نمود: در جهاد کشاورزی، `”ما می توانیم”` را لمس می نماییم و شعار `”همه با هم” چه تولیدکننده، کارمند، مهندسین کشاورزی، تعاونی و تشکل ها` باید به امنیت غذایی و در حوزه مختلف امنیت غذایی به خوداتکایی و خودکفایی برسیم.
محمدی ضمن اشاره به این که به همت همه کشاورزان راه درازی در پیش داریم و به فکر رسیدن به امنیت غذایی پایدار هستیم، اضافه کرد: ۹۵ درصد امورات بخش کشاورزی در دست مردم است و باید در کنار مردم باشیم و هم اکنون بیشتر از ۴.۵ میلیون بهره بردار کشاورزی در سطح کشور داریم و باید این کلمه بهره بردار حذف شود چون که همه کشاورزان تولیدکننده هستند و برای کشور زحمت می کشند که باید از حق و حقوق آنان دفاع و عدالت را برقرار نماییم، در تولید و مصرف باید عدالت را رعایت نماییم.
وی در اغلب استان ها با مشکلاتی مواجه هستیم و هنگامیکه که کشاورز می خواهد انبار و سردخانه ای ایجاد نماید موانعی را ایجاد می نماییم، اظهار داشت: نگاه ما به جهاد کشاورزی تحول گرایانه است و مصمم به مانع زدایی هستیم.

بخش کشاورزی به تنهایی می تواند سرمایه های اجتماعی را برای نظام تقویت کند
مدیرکل هماهنگی امور استانهای وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی به تنهایی می تواند سرمایه های اجتماعی را در نظام تقویت کند، اضافه کرد: در جهاد کشاورزی برنامه های علم پشتیبان را داشته باشیم و کرامت انسانی و تولیدکنندگان را رعایت نماییم.
محمدی افزود: اگر امروز ۱۲۵ تا ۱۳۰ میلیون تن تولید محصولات کشاورزی در کشور داریم همه اینها دسترنج تولیدکنندگان بخش کشاورزی است و آنها ولی نعمت ما در حوزه تولید هستند.
وی با تاکید براینکه با علم پشتیبان می توانیم خیلی از کارها را به انجام برسانیم و کرامت انسانی را برای مصرف کننده هم حفظ نماییم، افزود: سال قبل یک کیلو مرغ در سردخانه های ذخیره ای لرستان نداشتیم و امروز ۱۵۰۰ تن ذخیره داریم.
مدیرکل هماهنگی امور استانهای وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: نمی خواهیم بگوییم دولت گذشته کاری نکرده است اما نمی گوییم انبارها را خالی تحویل گرفتیم، یادمان نرفته به صف ایستادیم، پس می شد هوشمند توزیع کرد، می شد کرامت انسانی را حفظ کرد و می شد اجازه نداد دشمن از این تحریم های ظالمانه اش سو استفاده نماید.
محمدی بیان نمود: می شود کرامت مردم را حفظ کرد و اجناسی که به صورت یارانه ای توزیع می شود را می توانستیم جلوی در خانه به مردم تحویل دهیم که در شهرهای بزرگ این اتفاق افتاده است.
ایشان در ادامه با اشاره به اینکه برای سازمان جهاد کشاورزی لرستان ۷ تا ۸ نفر را روی میز داشتیم و اسفندیار حسنی مقدم جزو گزینه ها بود که در این بررسی ها بود تا بتوانیم از ظرفیت وی استفاده نماییم، اضافه کرد: در سطح ملی از ظرفیت این برادر علمی و دانشمند استفاده خواهیم کرد.
مدیرکل هماهنگی امور استانهای وزارت جهاد کشاورزی بیان نمود: در انتخاب افراد بسیاری از موارد، موضوعات و شاخصهای مختلفی را مدنظر قرار دادیم، نگاه راهبردی، مقبولیت عمومی، محبوبیت عمومی توان حله مساله های بخش کشاورزی و امیدوار بودن برای تحولات، پاک دستی و فساد ستیزی جزو شاخصهای ماست که در کمیته انتصابات آنها را مدنظر قرار دادیم.
محمدی خاطرنشان کرد: همه گزینه های مطرح شده لیاقت و شایستگی برای این مسئولیت داشتند اما در نهایت به آقای شاهرخی رسیدیم که از جنس مجموعه سازمان هم هستند انتخاب شدند.
وی اظهار داشت: برنامه محوری جهاد کشاورزی ایجاد سامانه کشاورزی برای داشتن اطلاعات کامل حوزه کشاورزی است.

منبع: