به گزارش اجاره، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار داشت: یکی از مهم ترین اولویت های ما در سازمان برنامه و بودجه کمک رسانی و تحقق مطالبات و نیازهای استانها است و برای توسعه ای استان فارس استفاده خواهد شد.
به گزارش اجاره به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، نشست بررسی مسائل و الزامات توسعه استان فارس، با حضور «داوود منظور»، معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، استاندار کردستان و معاونان وی، محمدرضا رضایی کوچی رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، محمد جواد عسکری رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، معاونان و رؤسای امور سازمان برنامه و بودجه و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس اجرا شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اهداف برگزاری نشست های هم اندیشی اظهار داشت: در امتداد برنامه ریزی راهبردی برای توسعه و پیشرفت استانها برگزاری این جلسات لازم است و هفتمین جلسه این جلسه ها به استان فارس اختصاص یافته است تا از نزدیک مشکلات و موانع توسعه و پیشرفت همه جانبه استان مورد واکاوی قرار بگیرد.
منظور با اعلان اینکه استانها خط مقدم خدمت رسانی به مردم هستند، اشاره کرد: استاندارها سکاندار استانها برای خدمت رسانی به مردم شریف و شناسایی و اولویت بندی پیشران های کلیدی برای توسعه استانها هستند.
معاون رییس جمهور افزود: یکی از با اهمیت ترین اولویت های ما در سازمان برنامه و بودجه کمک رسانی و تحقق مطالبات و نیازهای استانها است پس از همه ظرفیت ها برای پیشبرد اهداف توسعه ای استان فارس استفاده خواهد شد.
رییس سازمان برنامه و بودجه اشاره کرد: باتوجه به بررسی های انجام شده در سازمان و اظهارات مسؤولان استان فارس، برنامه ریزی و سیاست گذاری در عرصه آب و مسائل زیست محیطی، انتقال آب از خلیج فارس، بخش صنعت، نظام آموزش و پرورش، لزوم توجه به توریسم سلامت و سرمایه گذاری در بخش پتروشیمی از با اهمیت ترین اولویت های استان فارس است.
منظور اشاره کرد: با همفکری و همکاری معاونت ها و رؤسای امور و مسؤولان استانها برای رفع مشکلات و موانع پیشرفت، مدل توسعه با رویکرد توسعه پایدار برای استان فارس ارائه شود تا در یک افق پنج ساله اولویت های توسعه استان مشخص شود.
معاون رییس جمهور با اشاره به این که پتانسیل بخش معدن مغفول مانده است، اشاره کرد: باتوجه به وجود تعداد زیاد معادن در کشور، کل مبلغی که دولت از بهره مالکانه می گیرد کمتر از ۳۰ همت است در صورتیکه بخش معدن می تواند همچون صادرات نفت برای کشور درآمد زایی داشته باشد پس برنامه مدون برای توسعه و نوسازی بخش معادن با همکاری وزارت صمت تدوین شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه در ادامه نشست هم اندیشی اشاره کرد: یک مدل توسعه سازگار با اقلیم کم آبی برای کشور باید تدوین شود چونکه کمبود آب یکی از چالش های اساسی برای توسعه پایدار می باشد بدین سبب با شیوه های سنتی نمی توان کشور را توسعه داد.
در این جلسه هم اندیشی، محمد هادی ایمانی استاندار فارس، با ارائه گزارش تشریحی درباب مشکلات بخش صنعت، بخش کشاورزی، کم آبی، عملیاتی نشدن صنعت پتروشیمی در استان اظهار داشت: استان فارس توانایی ها و ظرفیتهای بسیاری زیادی دارد که با همکاری سازمان برنامه و بودجه با شناسایی اولویت ها، زمینه های لازم برای توسعه پایدار استان فراهم می شود.
وی همین طور افزود: استان فارس پتانسیل زیادی در گردشگری سلامت و گردشگر دارد که با تفویض قسمتی از اختیارات به استانداری از ظرفیت ها و امکانات استان در راستای پیشرفت و توسعه پایدار می توان بهره برد.
ایمانی اشاره کرد: استان فارس از ظرفیتهای مناسبی برای بسط کشاورزی و صنایع تبدیلی، فعالیت شهرک های صنعتی و صنایع مختلف و نیز توسعه گردشگری برخوردارست.
منبع: rentx.ir