به گزارش اجاره، در چهارصد و بیستمین جلسه هیات واگذاری ۶ مبحث مهم در دستور کار قرار گرفت که تعیین تکلیف قطعیت معامله و نوع ضمانت نامه دریافتی از خریداران سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس همچون آن بود.
به گزارش اجاره به نقل از مهر در چهارصد و بیستمین جلسه هیأت واگذاری که به ریاست احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و با حضور سایر اعضا در محل سازمان خصوصی سازی برگزارشد، مبحث «تعیین تکلیف قطعیت معامله و نوع ضمانت نامه دریافتی از خریداران سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس» مطرح و با توجه به درخواست بانک شهر (به نمایندگی از کنسرسیوم خریداران) بر مبنای تمدید مهلت قطعیت معامله، با تمدید مهلت یاد شده تا تاریخ ۳۱/ ۵ /۱۴۰۳ موافقت شد.
همچنین درمورد کیفیت دریافت اسناد تجاری قابل قبول بعنوان وسیله پرداخت اقساط مبحث بند (ج) ماده (۸) دستورالعمل نحوه تنظیم قراردادهای واگذاری؛ و نحوه دریافت تضمین حصه اقساطی ثمن معامله، مقرر شد با توجه به اختیار دریافت هر یک از تضامین مبحث ماده (۵) آیین نامه نظام اقساطی واگذاری (حداقل معادل ۵۰ درصد حصه اقساطی ثمن)، سازمان خصوصی سازی از هر یک از اعضا کنسرسیوم خریدار که به هر علت تمایل یا امکان عرضه چک به تعداد اقساط ثمن معامله را ندارند، ضمانتنامه بانکی (به عنوان وسیله پرداخت اقساط صادره از خود بانک یا سایر بانکهای دیگر برای بانک متقاضی (خریدار) با سررسید یک ساله، بدون قید و شرط و با قابلیت تمدید تا انتهای دوره اقساط دریافت کند. در صورت پرداخت نشدن هر کدام از اقساط سررسید، سازمان خصوصی سازی می تواند با ضبط ضمانتنامه بانکی تمام اقساط خویش را از خریداران دفعتاً وصول کند.
شرایط واگذاری سهام شرکت «فولاد مبارکه اصفهان»
موضوع دیگر جلسه هیأت واگذاری در رابطه با شرایط واگذاری سهام شرکت «فولاد مبارکه اصفهان» بود.
براساس مصوبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ هیأت وزیران و مصوبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، قیمت پایه و شرایط واگذاری حداکثر ۰.۴۳ درصد سهام شرکت «فولاد مبارکه اصفهان» و حداکثر ۰.۴۳ درصد سهام شرکت «ملی صنایع مس ایران» هر دو متعلق به شرکت مادرتخصصی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، بابت پرداخت بدهی های دولت به آستان قدس رضوی مطرح و با عرضه آنها به صورت نقد و به شرح زیر از راه بورس موافقت شد:
الف- عرضه حداکثر ۰.۴۳ درصد سهام شرکت «فولاد مبارکه اصفهان» با قیمت تابلو بورس در روز عرضه (معادل قیمت پایانی روز پیش از عرضه) به اضافه ۴۵ درصد به شرط آن که از مبلغ ۷، ۰۸۰ ریال کمتر نباشد.
ب – عرضه حداکثر ۰.۴۳ درصد سهام شرکت «ملی صنایع مس ایران» با قیمت تابلو بورس در روز عرضه (معادل قیمت پایانی روز پیش از عرضه) به اضافه ۴۵ درصد به شرط آن که از مبلغ ۱۰، ۴۱۱ ریال کمتر نباشد.
همچنین، مقرر شد آگهی عرضه سهام یاد شده بعد از رفع توثیق سهام مذکور و عرضه آنها پس از برگزاری مجمع عمومی عادی این شرکت ها امسال صورت گیرد.
در عین حال، مقرر شد، در صورت فروش نرفتن سهام یاد شده بعد از دو نوبت عرضه در بورس به منظور ایجاد قابلیت تهاتر ثمن معامله با مطالبات آستان قدس رضوی از دولت نسبت به واگذاری سهام به آستان تا سقف رقم اعلام شده توسط خزانه داری کل کشور به صورت مذاکرهای به استناد تبصره مصوبه مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مبحث بند «ج» ماده «۲۰» قانون اجرای سیاست های کلی اصل «۴۴» قانون اساسی (بدون اجبار به طی تشریفات دستورالعمل «واگذاری سهام یا بنگاه های قابل واگذاری از راه مذاکره») اقدام گردد.
قیمت مبنای مذاکره معادل قیمت روز سهم در مزایده دوم به اضافه ۴۵ درصد به شرط آن که از حداقل قیمت مقرر در این مصوبه (بندهای الف و ب فوق) کمتر نباشد؛ خواهد بود.
پس از موافقت هیأت واگذاری بر مبنای موافقت با نتایج مذاکره با آستان قدس رضوی، واگذاری نهایی به این شیوه منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار با انتقال سهام مورد واگذاری خارج از ساعت معاملات و خارج از اتاق پایاپای خواهد بود.
سازوکار واگذاری سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس
در ادامه جلسه هیأت واگذاری، بند (۴) تصویب نامه شماره ۵۶۳۰۴/ ت ۶۲۶۷۹ ه مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۰۴ هیأت وزیران درمورد «ساز و کار واگذاری سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و همینطور حفظ سهام مدیریتی دولت در آن شرکت» هم مطرح و بر تصمیم جلسه مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۲۱ هیأت واگذاری مجدداً تاکید شد.
تحصیل شرکت ریخته گری ماشین سازی تبریز
«تحصیل شرکت ریخته گری ماشین سازی تبریز توسط شرکت ماشین سازی تبریز» چهارمین مبحث مطرح شده در هیأت واگذاری بود.
بر این اساس، بعد از بحث و بررسی با توجه به علل و توجیهات عرضه شده با هدف تسهیل فرایند واگذاری شرکت های مذکور، بعد از اصلاح ساختار مستند به بند (۳) ماده (۲) ضوابط نحوه انجام اصلاح ساختار بنگاه ها و اختیارات ماده (۱۹) قانون اجرای سیاست های کلی اصل (۴۴) قانون اساسی، با تحصیل شرکت «ریخته گری ماشین سازی تبریز» توسط شرکت «ماشین سازی تبریز» موافقت و مقرر شد هرگونه واگذاری شرکت های یاد شده، بعد از اتمام فرایند تحصیل صورت گیرد.
نحوه بیمه مسؤلان و مجریان امر واگذاری سال ۱۴۰۳
عناوین مشاغل در ارتباط با مشمولان آیین نامه اجرایی نحوه بیمه مسؤلان و مجریان امر واگذاری سال ۱۴۰۳» مطرح و بعد از بحث و بررسی به استناد ماده (۳) «آئین نامه اجرایی نحوه بیمه مسؤلان و مجریان امر واگذاری»، با عناوین مذکور (به شرح پیوست ۳) موافقت شد.
تسهیل پذیرش دو شرکت «پالایش گاز پارسیان» و «پالایش گاز فجر جم»
در ادامه این جلسه، به منظور تسهیل وتسریع در پذیرش دو شرکت «پالایش گاز پارسیان» و «پالایش گاز فجر جم» در بازار سرمایه، صدور مجوز در رابطه با مواردی چون «تبدیل شخصیت شرکت از سهامی خاص به سهامی عام، تصویب اساسنامه شرکت مطابق فرمت نمونه مورد تأیید سازمان بورس و اوراق بهادار، تغییر تعداد سهام شرکت در دو شرکت مذکور به سازمان خصوصی سازی تفویض شد.
این تصویب نامه در اجرای قسمت اخیر ماده (۳۹) قانون اجرای سیاست های کلی اصل (۴۴) قانون اساسی ابلاغ می شود.
منبع: rentx.ir