به گزارش اجاره، حجم صادرات آهن و فولاد کشور در ۴ ماهه ابتدایی سال جاری، ۱۴ درصد معادل تقریبی ۶۰۰ هزار تن به ارزش حدود ۲۷۰ میلیون دلار کاهش داشته است.
به گزارش اجاره به نقل از مهر، بررسی وضعیت صادرات فولاد در ۴ ماهه ابتدایی امسال نشان میدهد که مجموع صادرات آهن و فولاد در ۴ ماهه نخست امسال به دلیلهای مختلفی همچون محدودیت های انرژی ۶۰۰ هزار تن به ارزش حدود ۲۷۰ میلیون دلار معادل ۱۴ درصد کم شده است.
بر اساس این آمار صادرات تیرآهن در ۴ ماهه ابتدایی امسال نسبت به ۴ ماهه ابتدای سال قبل ۷.۶ درصد افت داشته و از ۶۶.۱ هزار تن سال قبل به ۶۱ هزار تن امسال کم شده است.
همچنین صادرات میلگرد از ۷۹۶ هزار تن در ۴ ماهه سال ۱۴۰۲ به ۹۶۹ هزار تن در ۴ ماهه سال ۱۴۰۳ رسیده که بیان کننده رشد ۲۱.۷ درصدی است. صادرات نبشی، ناودانی و سایر مقاطع هم افزایش ۲۰.۱ درصدی یافته است.
صادرات کل مقاطع طویل فولادی با رشد ۱۹.۵ درصدی از ۹۲۵ هزار تن در ۴ ماهه اول سال ۱۴۰۲ به یک میلیون و ۱۰۵ هزار تن در ۴ ماهه اول امسال بالا رفته است.
صادرات ورق گرم، ورق سرد و ورق پوششدار به ترتیب با کاهش ۲۸، ۵۲ و ۲۱.۴ درصد روبه رو شده است.
صادرات کل مقاطع تخت فولادی هم از ۱۵۷ هزار تن به ۱۱۴ هزار تن رسیده که بیان کننده کاهش ۲۷.۶ درصدی است.
در مجموع صادرات کل محصولات فولادی در ۴ ماهه نخست امسال یک میلیون و ۸۲ هزار تن بوده که در مقایسه با ۴ ماهه نخست پارینه که یک میلیون و ۲۱۹ هزار تن بوده افزایش ۱۲.۷ درصدی را نشان میدهد.
صادرات بیلت و بلوم و اسلب نیز در ۴ ماهه ابتدای امسال به ترتیب با کاهش ۱۱.۵ و ۴۷ درصد روبه رو شده است.
در مجموع صادرات فولاد میانی از ۲ میلیون و ۷۶۱ هزار تن به ۲ میلیون و ۱۳۵ هزار تن رسیده که بیان کننده کاهش ۲۳ درصدی است.
صادرات آهن اسفنجی در ۴ ماهه اول سال قبل ۵۸۰ هزار تن بوده که با کاهش ۲۳ درصدی در ۴ ماهه ابتدای امسال به ۴۴۹ هزار تن رسیده است.
صادرات گندله و کنسانتره سنگ آهن نیز در طول این مدت به ترتیب با افزایش ۱۷ و ۵.۱ درصدی مواجه بوده است.