دولتمردان در تعامل با کشورهای صاحب امتیاز کوتاهی نکنند

به گزارش اجاره، یک کارشناس مسائل اقتصادی اظهار داشت: حداقلی ترین مطالبه ملی هم اکنون اینست که از جانب دولتمردان در تعامل با کشورهای صاحب امتیاز کوتاهی صورت نگیرد.

علی اکبر نیکو اقبال کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد اهمیت برقراری روابط اقتصادی میان ایران و چین یا ایران و روسیه و جذب سرمایه گذاری خارجی اظهار نمود: ارتباط و تعامل اقتصادی با کشورهای بزرگ صنعتی که پیشرفت های قابل توجهی در تکنولوژی دارند برای کشور ما بسیار مؤثر است.
وی اظهار داشت: حداقل درخواست ملی از دولتمردان اینست که در تعامل با کشورهای صاحب امتیاز کوتاهی صورت نگیرد. ارتباط با روسیه و چین هم از همین حیث دارای اهمیت است.
این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: وقتی امکاناتی موجود است باید از آن استفاده گردد اما از طرفی ارتباط نباید صرفا به چند کشور محدود باشد بلکه باید از امکانات تمام دنیا بهره برد تا پیشرفت در تمامی موارد حاصل شود. اگر این را انجام نمی دهیم تقصیر خود ما است که امکانات موجود اطراف خویش را شناسایی نمی نماییم و مورد بهره برداری قرار نمی دهیم.
نیکو اقبال تصریح کرد: بهره برداری از امکانات چند کشور منجر به رقابت میان آنها می شود و با محدود شدن تعاملات بین یک یا دو کشور، تمایل سایر کشورها برای ایجاد تعامل با ما کمتر می شود در حالیکه ایجاد تعاملات رقابتی، رسیدن به قدرت را به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: از معایب وابستگی یک طرفه به یک یا دو کشور محدود، اینست که منجر به تحمیل خواسته ها از جانب طرف مقابل به ما می شود و ما بخاطر حفظ روابط از سر نیاز، ناچار به پذیرش خواهیم بود.
این کارشناس مسائل اقتصادی بیان نمود: تشکیل اتحادیه کشورهای تحریم شده در جهت رسیدن به هدف برقراری تعاملات اقتصادی و شکستن حصر اقتصادی می تواند بسیار اثرگذار باشد. هر کشوری در سطح بین المللی محصولی برای عرضه دارد و این امتیاز است که بتوانیم از آنها استفاده نماییم.
نیکو اقبال در انتها اظهار داشت: روی هم رفته ارتباطات بین المللی می تواند آورده های قابل توجهی برای طرفین داشته باشد. ارتباط با چند کشور مانع نمی شود که از توجه به امتیازات موجود در کشورهای دیگر و تخصص های سایر کشورها چشم پوشی کرد. استفاده نکردن از ظرفیتهای جهان ظلم به خود است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.